Adaptoare călătorii

Afișez toate cele 3 rezultate

 • 0 out of 5

  MUV mirco. 2-pole

  11.63

  Adaptor universal SKROSS® pentru călătorii, potrivit pentru Europa, SUA/Japonia și Australia/China.2 poli, fără împământare. Îndeplinește toate standardele și normele internaționale privind securitatea, inclusiv siguranță în utilizarea de către copii.

  Quick View
 • 0 out of 5

  MUV USB. 2-pole

  19.43

  Adaptorul universal compact MUV USB poate face tot ceea ce vă doriți. În timp ce adaptorul furnizează conexiunea corectă pentru aparatul dvs. de ras electric, modul dual USB de încărcare poate încărca bateria atât pe telefonul smartphone, cât și pe tabletă. 2 poli, fără împământare. Îndeplinește toate standardele și normele internaționale privind securitatea, inclusiv siguranță în utilizarea de către copii.

  Quick View
 • 0 out of 5

  World to EU. 3-pole

  6.43

  Adaptorul de tip World to Europe este ideal atunci când călătoriți în țări care utilizează standardul de priză Schuko. Poate fi utilizat pentru a conecta toate dispozitivele cu 2 poli și 3 poli. 3 poli, cu împământare. Îndeplinește toate standardele și normele internaționale privind securitatea, inclusiv siguranță în utilizarea de către copii.

  Quick View